WIL JIJ OOK ZO’N MOOI GEEL UIT SHIRT? LEES GAUW VERDER….

uitshirt1eelftal

Foto gemaakt door Ellen Wiersema van Elrex fotografie uit Loppersum.

Wil je ook zo’n prachtig voetbalshirt van SC Loppersum? Het uittenue van het 1e elftal van SC LOPPERSUM blijkt een schot in de roos. Veel jeugdleden hebben al gevraagd of ze niet eentje kunnen nabestellen eventueel met hun eigen naam en eigen nummer. In overleg met Sporthuis WINSUM is besloten dat dit kan. Voor zowel de senioren als de junioren is het mogelijk. Je hebt tot 5 november de tijd om je bestelling te plaatsen voor de eerste serie. Er moeten minimaal 10 stuks worden besteld (als totale bestelling) pas dan kan het shirt in productie worden genomen.

De kosten zijn € 39,95 per stuk

Keuze uit de maten: 128 – 140 – 164 – XS – S- M – L – XL – XXL en XXXL

Je kunt je bestelling (over enkele dagen) via de website plaatsen, zie tab clubkleding en dan de tab uit-shirt.Na 1 november zal sporthuis Winsum jullie informeren of er daadwerkelijk genoeg shirts zijn besteld en of het dus wel of niet in productie genomen gaat worden.Meer vragen dan kun je contact opnemen met Mark Kooijenga van Sporthuis Winsum tel. 0595 445199