Gedeeltelijke voetbal-lockdown
De nieuwe maatregelen zijn een stuk helderder. Er worden geen wedstrijden meer gespeeld door zowel senioren als jeugd. De jeugd zou dat onderling wel mogen maar daar zullen we geen gebruik van gaan maken omdat dat organisatorisch juist weer moeilijkheden zal zorgen.

Voor de jeugd geldt dat trainingen gewoon doorgaan zoals dat al was. Maar van kleedkamers mag geen gebruik gemaakt worden, je kleedt je dus thuis om en je doucht ook thuis. Alle spelers van de O19 worden aangemerkt als jeugd en mogen trainen dus ook als je 19 bent en nog met dispensatie in de O19 speelt mag je trainen.

Voor volwassenen is er meer veranderd. In principe heeft het bestuur besloten de trainingen conform de maatregelen te schrappen. Er zit in de maatregelen een ‘’maar’’ en dat is dat je met 4 personen op 1,5m wel mag trainen. Ook dan gelden de regels zoals bij de jeugd dat je geen gebruik van kleedkamers mag maken, dus thuis omkleden en douchen. Wanneer (een deel van) een seniorenteam gebruik van deze regeling wil maken verzoeken wij de trainer/leider/aanvoerder op papier te zetten wat er gaat gebeuren zodat dit vastgelegd kan worden. Pas na goedkeuring van het bestuur kan er getraind worden. Houd in dat voorstel uiteraard rekening met alle maatregelen.

Voetballen in je vrije tijd op het sportpark is op dit moment niet wenselijk en valt zeker niet onder de verantwoording van SC Loppersum.

De desinfectie zuil zal aan de rand van het kunstgrasveld komen te staan zodat je voor en na de training je handen kunt ontsmetten.

Wees verstandig en blijf gezond!

Vriendelijke groet,
Bestuur SC Loppersum
Lid van de Rabobank? Stem op SC Loppersum in het kader van de actie Rabo ClubSupport!
Iedereen die een Raboo-betaalrekening heeft kan gratis lid worden van de Rabobank; lid worden doe je in de Rabo-app via 'Zelf regelen'. Als je lid bent, kun je stemmen:

  1. Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap' en klik daarna op de knop 'ClubSupport'.
  2. Klik op 'Selecteer je favoriete clubs.
  3. Kies minimaal drie en maximaal vijf clubs en klik dan op 'Stap 2'.
  4. Verdeel vijf stemmen over de door jou gekozen clubs.
  5. Klik daarna op 'Stemmen indienen' om je stem uit te brengen.
Stemmen kan tot zondag 25 oktober!
De Grote Clubactie

SC Loppersum doet dit jaar weer mee met de grote clubactie, mede omdat deze actie corona-proof is. Lotenkopers kunnen online loten kopen van leden van SC Loppersum. Klik hier of scan de QR-code!

Lees nieuwsbrief nr. 6 als je precies wilt weten hoe het werkt!

Koop Grote Clubactie loten van onze leden!